Wat eraan vooraf ging

Er was eens een hele knappe, leuke en lieve man, die de naam Mies draagt. Een hele betrokken en gezellige echtgenoot, broer, vader, opa en vriend voor velen. Kortom een mooi mens. In december 2012 vierde Mies zijn 65ste verjaardag. Een drukke en gezellige dag.

Tijdens de kerstdagen ontdekte Mies dat zijn eten makkelijk weer omhoog kwam. De maagproblemen die hij een paar jaar eerder had, zorgden ervoor dat hij op oudejaarsdag al een huisarts bezocht. Die stuurde hem met medicijnen voor maagklachten naar huis.

De tijd tikte door en Mies genoot samen met zijn vrouw Maddie, broer Wilbert en diens vrouw Ria een vakantie. De zogenaamde maagklachten werden erger dus bij thuiskomst is Mies direct weer naar de huisarts gegaan. Deze keer werd hij meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis voor bloedprikken, foto’s maken en een afspraak met de specialist.

Op 18 januari mocht Mies zich opnieuw melden in het ziekenhuis. Deze keer voor een onderzoek met een maagslang. De arts geeft aan dat er een ziek stukje vlees zit en dat er hapjes uit genomen zijn om op kweek te zetten. De agenda wordt plotseling vol gepland: maandag 21 januari komt de huisarts thuis langs, dinsdag wordt er een scan met contrastvloeistof gemaakt en donderdag volgt de uitslag hiervan. Wat is er toch mis?

Afbeelding

Note: dit verhaal begint met “er was eens” en is daardoor een sprookje. Sprookjes lopen gelukkig altijd goed af!

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s