Battery low

Het gaat redelijk met Mies. Hij is niet echt moe en voelt zich niet slecht, maar er zit wel wat te zeuren in hem. De pijnaanvallen blijven komen, het hoesten houdt niet op en na een minimale inspanning is hij zo gaar dat hij ter plekke in slaap valt. Zijn volle haarbos wordt wat dunner.

Het goede nieuws is dat de maagsonde afgelopen woensdag is verwijderd! Het hoesten hield niet op en Mies’ was weer wat zwaarder geworden. Donderdag merkte hij dat zuur eten (zoals yoghurt en appelsap), pijn in zijn slokdarm veroorzaakt dus in overleg met de diëtiste is zijn (aanvullende) voeding aangepast. Hopelijk gaat dat helpen!

Mies’ lichaam strijdt keihard tegen de kanker en dat put een mens uit. Ik merk aan Mies dat hij lastig kan accepteren dat zijn lijf niet kan doen wat zijn geest wil. Het hoort bij het herstel, maar de last is niet licht op dit moment. Mocht iemand wat energie over hebben, dan is het zeer welkom in Tiel!

Afbeelding

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Battery low

  1. Martijn, Meta en Vinz van Voorden zegt:

    Pfft, wat is dit moeilijk… werkte het maar zo, dan zouden we zeker een hoop energie afleveren in Tiel, maar helaas. Het enige wat we kunnen doen is heel hard blijven hopen en duimen. Hele dikke knuffel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s