(bijna) Alles is te koop

Onze doorzetter Mies heeft besloten de behandeling voort te zetten! Aanstaande donderdag slikt hij de eerste tabletten en vrijdag gaat de chemotherapie in het ziekenhuis van start. Deze kuur is anders dan de vorige. We hopen natuurlijk van harte dat het nu wel aan slaat!

Dokter Tjin-A-Ton was overigens pijnlijk duidelijk afgelopen woensdag: er is geen kans op genezing. De behandeling is puur gericht op levensverlenging. ‘Tijd kopen’ noemt hij dat. De meest waardevolle dingen in het leven mogen dan gratis zijn, maar deze ‘aankoop’ is goud waard 🙂

Mies heeft de afgelopen twee weken geen chemotabletten geslikt en dat is goed te merken aan zijn energieniveau. Hij heeft weer meer zin om dingen te ondernemen, wandelt wat en zijn lach straalt weer. Eten zit er helaas niet in, hooguit een beetje pap. De maagsonde heeft ervoor gezorgd dat zijn gewicht weer een paar kilo is toegenomen.

Eerlijk is eerlijk, we hebben de schrik nog in de benen van het slechte nieuws. Maar er komt wel steeds meer ruimte voor hoop. Hoop dat we het afscheid nog lang kunnen uitstellen. Mies’ strijdlustigheid is een genot om naar te kijken. En gratis bovendien!

 

Afbeelding 

Op de afbeelding: ‘de meest waardevolle dingen in het leven zijn gratis’ -> knuffels, lachen, vrienden, kusjes, familie, slaap, liefde, plezier, mooie herinneringen.

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op (bijna) Alles is te koop

  1. Ditsy van Arkel zegt:

    Goedemorgen Mies en Maddy en de familie.

    Ik wens jullie heel veel sterkte toe voor de komende tijd.
    Ik leef heel erg met jullie mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s