Nieuwe slang

Vanmorgen mochten Mies en Maddie op controle bij dokter Tjin-a-ton. Deze specialist vond dat Mies er goed uit ziet. Zijn (nog steeds!) stijgende gewicht zorgt ervoor dat hij volgende week in overleg met de diëtiste mag bepalen of de maagsonde anders ingesteld kan worden. Over vier weken is een nieuwe afspraak met dokter Tjin-a-ton gepland.

Vanmiddag is de slang van de maagsonde van Mies vervangen. Dit is gebeurd tijdens een korte narcose. De oude slang zat er al een flinke tijd in en de koppeling begon af te brokkelen. Er is eerder aangegeven dat het vervangen kritisch zou worden in verband met het gebrek aan ruimte in de slokdarm. Het was dus een hele opluchting toen we een berichtje kregen dat er een nieuwe slang in zit! Mijn lieve schoonvader kan er weer een tijdje tegenaan!

Afbeelding 

p.s. Wist u dat 2013 in de Chinese Astrologie het jaar van de Slang is?

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Nieuwe slang

  1. ditsy zegt:

    Hallo Mies-Maddy en familie.

    Gelukkig hebben jullie goed nieuws mogen ontvangen. En dat je pas over 4 weken terug hoeft te komen bij de dokter is toch ook super. Geniet lekker met je gezin en kleinkinderen van het mooie weer wat er allemaal nog komt. Doe maar leuke dingen met ze. En zet hem op Mies. En ik ben zo blij voor je dat je toch weer aan kom met je gewicht. Ga zo door Mies. En geniet van de leuke dingen die je graag doe.

  2. M Spijker zegt:

    Hallo Mies, Maddy en fam, Fijn om te horen dat het goed gaat met je gewicht, en heerlijk een paar weken wegblijven bij de arts, super. Nu genieten van elkaar en het prachtige weer. duim omhoog voor jullie kanjers !!!! Knuffel van ons allemaal

  3. Goed om te horen dat het goed gaat op gezondheidsvlak! Doorgaan zo 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s