Update

Gisteren hebben Mies en Maddie dokter Tjin-a-ton opnieuw bezocht. Hij vond dat Mies er qua lichaam goed uitziet! Ook zijn volle haardos en ringbaard komt langzaam terug. De specialist gaf wel aan dat de ziekte zichtbaar was in de ogen en het gezicht van Mies.

Aangezien Mies nog steeds last heeft van zijn maagsonde, had hij graag een röntgenfoto willen laten maken om te zien of de slang wel goed zit. De dokter kan de irritatie wel verklaren en raadt het maken van een foto af. Dit geldt ook voor een nieuwe CT-scan om te zien hoe het er nu voor staat met de kanker. De uitslag van een soortgelijk onderzoek neemt geen klachten of onrust weg, we weten immers al ongeveer hoe de situatie ervoor staat…

Dokter Tjin-a-ton heeft nogmaals in zijn spreekwoordelijke glazen bol gekeken en heeft voorspeld dat het gewicht van Mies ondanks goede voeding zal gaan dalen. Dit komt omdat -dit zijn de woorden van de arts- de kanker hem van binnenuit opvreet. Niet bepaald een fijn vooruitzicht.

Vanmorgen is de eerste morfinepleister bij Mies geplakt. Deze gaat iedere drie dagen vervangen worden. De eerste 24 uur na het plakken van de eerste pleister mag geen auto gereden worden. Er is ook een pijnstillend/rustgevend pilletje voorgeschreven voor onder de tong voor de nachtelijke pijnaanvallen.

De berg met medicijnen bij mijn schoonouders thuis wordt alsmaar groter. Gelukkig voor een heel goed doel: zo lang mogelijk samen genieten!

Afbeelding

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s