9-5-3-7

Ik ben gek op getallenreeksen! Ik hou ervan om verbanden te leggen. Alleen is de logica nu ver te zoeken… negen – vijf – drie – zeven. Volg jij het nog?

Negen centimeter te diep zat de slang van de maagsonde van Mies een maand geleden. Hij irriteerde toen ontzettend. Helaas is dat nare gevoel nog steeds niet over.

Vijf keer werd Mies plotseling in het ziekenhuis opgenomen sinds de diagnose op 21 januari 2013.

Drie liter vocht kwam er gisteren achter Mies longen vandaan. Door middel van een zeer pijnlijke drain loopt de vloeistof uit zijn zij.

Zeven liter vochtverlies is de huidige stand van zaken. Dat zijn dus zeven pakken melk die zich in Mies’ borstkas hadden verstopt. Hoe dat kan? De logica ontgaat mij… Het vocht is op kweek gezet. Over enkele dagen weten we waar het vandaan komt.

Mijn stoere schoonvader heeft nog steeds flink pijn, maar hij maakt er het beste van. Samen met Truus heeft hij de gezelligste kamer in Ziekenhuis Rivierenland. De grappen en grollen vliegen door de ruimte. Niet iedereen zal begrijpen dat we met zijn allen het beste maken van de situatie… zo blijkt maar weer: niet altijd alles is logisch in dit leven.

Cijferreeks

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op 9-5-3-7

  1. Petra Dingemans zegt:

    Met bewondering lees ik telkens weer hoe positief jullie met deze “stijd’ om gaan… Lieve mies hoop dat je snel weer naar huis mag ondanks het feit dat je het zo gezellig hebt met Truus!!… Home sweet home!!! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s