De weg kwijt

Vanmorgen mocht Mies op de weegschaal. Zijn gewicht was slechts een kilo of twee gedaald! Een wonder, aangezien hij ruim zeven liter vocht is verloren. Mies’ bloeddruk was redelijk laag, maar niet schokkend. Er zijn röntgenfoto’s van de longen gemaakt en de zaalarts heeft in Mies’ keel gekeken. De arts zegt dat de slang van de maagsonde goed zit. Ondanks de pijn in de keel, gaan ze hier dus niks aan doen. De drain is verwijderd. Dit was zeer pijnlijk!

Gisteren heeft Mies wel zeven glazen drinken op. Het drinken gaat nu een stuk makkelijker. Ook de benauwdheid is grotendeels over. Dat vocht heeft dus flink in de weg gezeten. Mies en Truus hebben veel aan elkaar nu ze samen in het ziekenhuis liggen.

We merken vandaag dat de verwarring en de irritatie toeslaat. Bij ons, d.w.z. Maddie, Patrick en ondergetekende, maar ook bij Mies. We krijgen geen duidelijkheid van de artsen over de toestand van Mies. Het lijkt wel alsof er iets achter gehouden wordt. De uitslag van de kweek (van het vocht dat achter de longen vandaan is gekomen) is nog niet bekend. Een behandelend arts die toevallig voorbij kwam maakte een dubbelzinnige opmerking, die onrust bij ons oproept. Kortom, onzekerheid en spanning alom. Ook Mies was vandaag een beetje de weg kwijt. We merkten dat ook hij verward en geïrriteerd was. Hopelijk komt dat door de morfine en/of de onzekerheid en is het niet een nieuw stadium in zijn ziekte.

Het lijkt wel alsof we verdwaald zijn. Wie wijst ons de weg?

Afbeelding

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s