Boter in de soep

soepEr bestaat een spreekwoord “dat is een stuk boter in de pap” dat over onverwachte meevallers gaat. Treffender kan ik het niet vertellen!

Vanmorgen hebben Mies en Maddie dokter Tjin-a-Ton bezocht. Mies heeft verteld dat hij zich goed voelt en tweemaal daags een wandeling probeert te maken. De specialist was hier erg verbaasd over. Het gaat zijn verwachtingen te boven dat het zo goed gaat!

Als het zo goed blijft gaan, hoeft hij pas eind december terug op controle. De slang van de maagsonde zit nog goed, dus daar wordt op dit moment niks aan gedaan. Mies heeft telefoonnummers gekregen om te bellen als hij onverhoopt toch klachten krijgt.

Wat heerlijk om te merken dat een positieve instelling, frisse buitenlucht en met liefde gemaakte soepjes van Maddie effect hebben op de gezondheid van Mies! Zeg nou zelf, als dit geen stuk boter in de brij is, dan weet ik het ook niet meer.

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Boter in de soep

 1. Jeanet zegt:

  Wat een geweldig nieuws, zo zie je maar ome mies,met zo’n positieve instelling en heel veel liefde van je familie, dat je een heeeeeel eind komt!
  Laten we hopen dat dit nog heel lang aanhoudt, liefs uit ingen. Xx

 2. Ditsy van Arkel zegt:

  Geweldig als je zo goed nieuws krijgt te horen dat je even niet meer naar het ziekenhuis hoeft .
  En Mies je bent een echte doorzetter om toch nog elke dag te gaan wandelen. Heel goed van je.
  En ja je hebt een hele lieve vrouw die jou lekker verwend met eigen gemaakte soep. Toch fantastisch als we dit allemaal horen hoe het nu met je gezondheid gaat. Ik wens Mies en Maddy en familie heel veel goeds toe voor de komende tijd ik denk en leef met jullie mee.

  Liefs Ditsy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s