Pokon?!

Mies smeert Pokon in zijn haren ;-)

Mies smeert Pokon in zijn haren 😉

Het is dat ik gezegend ben met een volle haardos, anders zou ik zeker roepen dat ik “dat spulletje dat Mies gebruikt” ook wil! De wilde haren van Mies groeien als een bezetene, het lijkt wel alsof hij er Pokon in smeert 😉

Mies en Maddie hadden weer een drukke, gezellige week. Veel visite, bij de zwemles van hun oudste kleinzoon kijken en op de jongste kleinzoon passen. Mies ziet er goed uit, voelt zich goed en zijn gewicht is, met een marge van een kilo of twee, redelijk stabiel. De meningen zijn verdeeld over de “buien” van Mies… Prikkelbaar, snel boos, mopperig of realistisch, assertief en positief? Het maakt niet uit welk etiket we erop plakken, we begrijpen allemaal dat het niet makkelijk is.

Vrijdag was Mies moe. Ook niet verwonderlijk na zo’n drukke week. Toen er visite was, viel hij bijna in slaap. Zaterdagmorgen bleek hij wat verhoging te hebben. De huisarts verwees hem naar het ziekenhuis om wat onderzoeken te laten plegen. Uit de bloedwaarden bleek een ontsteking, mogelijk in de longen. Dat verklaart ook waarom Mies het af en toe benauwd heeft. Mies en Maddie werden met “een pufje” en een antibioticakuur naar huis gestuurd.

Lieve Mies, hopelijk voel je je snel weer net zo goed als een paar weken geleden. En laat die haren maar groeien! Misschien kan ik het volgende Kerst wel invlechten voor je 😛 Dikke kus van je schoondochter!

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Pokon?!

  1. Ditsy van Arkel zegt:

    Fijn om te horen dat zijn haren goed groeien. Ja de mensen bedoelen het allemaal goed dat ze op visite willen komen maar soms kan het wel eens te veel zijn en om nee te zeggen doe je ook niet gauw. Hopen dat de ontsteking goed onder controle blijft. Ik ben blij dat er een forum is van Mies dan weten we ook zoveel mogelijk wat er allemaal in Mies zijn lichaam gebeurd. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe in deze donkere dagen voor de kerst.

    Liefs ditsy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s