KiKa

kika2Namens KiKa heel hartelijk bedankt voor alle donaties die zijn gedaan! Via de collectebussen is het prachtige bedrag van €699,07 opgehaald! Deze gift komt ten goede aan de zo belangrijke onderzoeken naar kinderkanker.

De kleinkinderen van Mies en Maddie, Tygo en Ravi, ontvingen op de uitvaart beide een mooie KiKa-beer. Een heel mooi gebaar! In de brief die Maddie van KiKa heeft ontvangen, staat het volgende:
Wij vinden het heel bijzonder dat bij de uitvaart van Mies van Valburg aan KiKa is gedacht. Het getuigt ons inziens van een enorme sociale en maatschappelijke betrokkenheid, ook bij familie, vrienden en kennissen, om in zo een moeilijke periode toch aan een ander te denken.

Prachtig toch! Mies wilde zo graag wat betekenen met zijn ziekte… Hopelijk kan ik -en jullie met mij- zijn wens om de teksten van deze website in boekvorm uit te brengen uit laten komen. Dan kunnen er met de opbrengsten nog meer onderzoeken naar (kinder)kanker worden gefinancierd.

Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Kika1

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s