Zou jij het boek over Mies kopen?

Via een uitgever of in eigen beheer? Flink investeren of niet? ISBN aanmaken? Zelf verzenden en een administratie bijhouden of gewoon lekker makkelijk via Bol.com en de boekhandel? Papier en/of digitaal? Word, PDF of InDesign? Blijft er nog wel geld over voor het goede doel?

uitgever gezochtGrijze haren krijgen we ervan! Maar goed, er wordt nagedacht over het boekje voor en over Mies, die de titel “Ik Mies Je” draagt. Vele van jullie hebben meegeleefd en –gelezen via deze website.

We zouden graag de wens van Mies (en de familie) in vervulling laten gaan om het verhaal te publiceren, zodat de kanker niet alleen heeft genomen, maar ook iets heeft gebracht. De netto winst gaat voor 50% naar het goede doel en voor 50% naar Mies’ kleinzonen.

Zou jij het verhaal zoals dat op Internet is beschreven graag in boekvorm kopen voor maximaal 20 euro, wil je het dan laten weten via onderstaande enquete, in een reactie of via ikmiesje@gmail.com? Zo krijgen wij inzicht in de eventuele oplage van het boek.

 

Alvast bedankt! Patrick & Annemieke

p.s. Het vinden van een uitgever is dus niet gelukt. Ken of ben je een uitgever die interesse heeft in het bijzondere verhaal van een doodgewone man die wordt getroffen door een abnormale ziekte? Dan horen wij het graag!

Advertenties

Over Annemieke

❤ moeder ❤ natuurvoedingsadviseur ❤ altijd nieuwsgierig ❤ gek op (gezond) eten ❤ wil kinderen beter laten eten ❤ eet het beter ❤
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s