Over deze website

Mies van Valburg

10 december 1947 – 20 november 2013

 

Op 21 januari 2013 kregen we te horen dat mijn schoonvader Mies aan slokdarmkanker leed. Op 20 november 2013 is hij in de nabijheid van zijn grote familie- en vriendenkring overleden.

Via deze pagina heb ik onze dierbaren en verdere betrokkenen kunnen informeren over de toestand van mijn geweldige schoonvader. Ik ben erg blij dat ik dit heb mogen doen voor hem. In een periode waarin bijna alleen maar toegekeken kan worden, is het prettig een zichtbare bijdrage te leveren. Mies heeft zijn dankbaarheid en trots richting mij meer dan eens laten blijken.

Ik -en Mies met mij- hoop op een dag dit verhaal uit te kunnen brengen in de vorm van een boek, waarvan een groot deel van de opbrengsten naar KiKa gaat. Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je op de een of andere manier een bijdrage kan leveren aan de verwezenlijking van deze droom.

Liefs, Annemieke

annemieke@eethetbeter.nl

Handen vasthouden

 

 

Volg de updates via Bloglovin

Advertenties

3 reacties op Over deze website

 1. Hedwig zegt:

  Hi Miek, de trein… die dendert inderdaad door. En soms over ons heen. Van het spoor afblijven, hebben we niet zelf in de hand. Wat we wel kunnen, is bij elkaar blijven, er voor elkaar zijn. En in jouw geval: blijven schrijven! Lfs H.

 2. Janny Richter zegt:

  Mooi geschreven Annemieke. Wens jullie allemaal héél veel sterkte bij dit gevecht.
  Groetjes,
  Janny

 3. Marco van Valburg zegt:

  Hoi Annemieke, mooi dat je dat voor onze broer hebt gemaakt. Best wel confronterend als je het zo leest. Maar Mies is positief ingesteld, dus wie zijn wij omdat niet te zijn.? WIj blijven vanuit Geldermalsen meelezen. Groet van ons allen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s